Haluamme kertoa teille vielä tarkemmin, miten toimimme esimerkiksi kierrätyksen suhteen ja mistä kankaamme meille tulevat. Itse yllätyin kovasti, kun aloin selvittämään käyttämiemme kankaiden alkuperää, että kyseistä tietoa ei löydy tukkujen nettisivuilta. Monien sähköpostien jälkeen sain tietooni osan alkuperämaista ja nekin olivat yllätys, sillä luulimme käyttävämme enemmän kotimaisia kankaita. Kiinnitämme jatkossa erityistä huomiota, että löytäisimme tuotteisiimme Suomessa valmistettuja kankaita.

Kankaat tulevat tällä hetkellä meille seuraavista yrityksistä: Harju, Nappinja, Tekstiilipalvelu, Kangastukku ja Hilco

Joustocollege musta ja vanha roosa: SUOMI

Trikoo harmaa: SUOMI

Pioni-luomutrikoot ja -joustocollege: Portugali (suunnitellut Elina Antila)

Yksiväriset trikoot: Saksa

Muut trikoot ja joustocolleget: Eurooppa

Ontelopuuvilla: Saksa

Puuvilla meikkipussukoihin: Saksa

Vohvelikankaat: Eurooppa

Saunasetin pellava: Eurooppa

Kierrätettävät ja muovittomat paperikassit ja lahjapaperit meille toimittaa paikallinen yritys Carccu® .

Meiltä löytyy Carccu® lahjapapereita upeissa sävyissä ja kuoseissa! Paketointi ei maksa mitään ja se on helppoa pyytää tilausta tehdessä.
Kaikki palat kerätään, sillä niitä pystyy vielä myöhemmin hyödyntämään.

Kankaiden muovi- ja pahvipakkaukset käytetään joko uudelleen tai viedään kierrätykseen!

Riikka kerää kankaita leikatessaan kaikki ylijäävät palat pussiin, josta niitä sitten yritetään hyödyntää pienempiin vaatteisiin ja vaatteiden pienimpiin kappaleisiin. Kuvassa olevia paloja voi käyttää vielä vaikka 50/56 koon vaatteissa. Tarkoitus siis on, että mitään ei heitetä roskiin ja jos kangastilkkuja ei pysty hyödyntämään enää mihinkään, ne viedään tekstiilikeräykseen.

Toimitustavasta riippuen tuotteesi toimitetaan seuraavanlaisissa pakkauksissa. Valitessasi noudon tuote on laitettu paikallisen yrityksen valmistamaan paperikassiin, jonka voi käyttää uudelleen tai viedä paperinkeräykseen. Kirjeenä menevät tilaukset lähetetään isossa kirjekuoressa, jonka voi viedä paperinkeräykseen. Pakettina lähtevät tilaukset on pakattu The Moikka Project kompostoitavaan postipakettiin.

Riikka myös ompelee vaatteet vasta tilauksesta, jolloin meille ei kerry isoa varastoa eikä näin ollen mene kangasta näinkään hukkaan. Haluamme pitää valikoimissa paljon eri kokovaihtoehtoja, joten tilauksesta tehdyt vaatteet ovat sen vuoksi toimiva ratkaisu.

Ota ihmeessä meihin yhteyttä, jos joku asia jäi mietityttämään info@willaquu.fi